Telefoon

06 – 36 06 24 81

E-mail

info@duplexisolatie.nl

DIENSTEN

Onze Diensten

Dakramen plaatsen

Dakisolatie

Diensten

Isolatiewerk

Heb je isolatie op maat nodig? Dan ben je bij Duplex Isolatiewerken aan het juiste adres! Of het nu gaat om isoleren van een dak, vloer, muur of een heel huis, we zijn er voor al je isolatiewerk. Jouw wensen vormen voor ons een leidraad. We verlenen onze diensten voor aan je huis, kantoor en bedrijfspand en staan altijd garant voor jouw tevredenheid.

Isolatie
Op zoek naar vakmannen voor je isolatie? Duplex Isolatiewerken is dé specialist als het gaat om isolatie. Door de ruim 15 jaar ervaring in de isolatiebranche kunnen we je verzekeren van de beste isolatie voor je woning, bedrijfspand of kantoor. Vraag vrijblijvend advies bij ons, wij bieden je altijd de beste isolatieoplossing die aansluit bij de mogelijkheden van je huis, bedrijfspand of kantoor.

Dakramen plaatsen
Wil je dakramen laten plaatsen? Duplex Isolatiewerken is gespecialiseerd in dakramen plaatsen. Dakramen zorgen voor veel meer licht en frisse lucht in je (leef of werk) ruimte. Er zijn verschillende soorten dakramen. Dankzij onze ruime ervaring in het plaatsen van dakramen, kunnen we ieder dakraam voor je vervangen, vernieuwen of plaatsen. We leveren snel en dat tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Diensten

Spouw

Heb je spouw nodig? Dan zit je bij Duplex Isolatiewerken goed! Een muur met spouw is een muur die uit twee delen bestaat namelijk een binnen- en buitenmuur. De ruimte daartussen is open en dat wordt de spouw genoemd. Een spouw voorkomt vocht en werkt isolerend.

Vloerisolatie
Ben je op zoek naar de best isolerende vloer voor je woning, bedrijf of kantoor? Duplex Isolatiewerken is deskundig in vloerisolatie. Met een goede vloerisolatie heb je geen last meer van een koude vloer, het verbetert het woonklimaat en het zorgt ervoor dat je geen last krijgt van vocht.

Dakisolatie: Timberframe van onder andere Knauf Isolations
Heb je dakisolatie nodig? Duplex Isolatiewerken biedt de oplossing! Wij bieden een breed aanbod aan isolatie voor iedere toepassing. We werken met de beste materialen waaronder Knauf Isolations. We werken uitsluitend met speciaal aangeschafte apparatuur om met uiterste precisie te werken met Timberframe, hierdoor kunnen we nauwkeurig en kwalitatief hoogwaardig werk leveren binnen één dag! We zijn één van de weinigen die deze nieuwste vorm van duurzaamheid aanbiedt.

Neem contact op met ons!

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Of heb je een vraag over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 – 36 06 24 81.